zaterdag 10 oktober 2009

Sportief

Tussen alle serieuze politieke beschouwingen van het Haarlemse tunneldebacle door, gisteren een leuk klusje. Papierprikken met een bronzen medaillewinnares.
Hoofd facilitaire zaken Luc Kerkmeer van afvalverwerker Spaarnelanden belde woensdag. Hij en anderen van het bedrijf hadden een dag eerder collega Sonja Tol opgehaald van Schiphol. Tol was even daarvoor de trotse winnaar geworden van brons op het WK schermen in Turkije. Ze hadden ook een fotootje gemaakt. Of dat iets voor de krant was.
Hmmm... Het fotootje bleek cliché en mosterd na de maaltijd. Bronzenplakwinnaar houdt plak op, op Schiphol. Tol is bovendien geen Haarlemse, maar Haagse. Als we als HD al iets met haar zouden kunnen doen, dan in verband met de afvalverwerker waar voor ze werkt en dat - en dat is ook best noemenswaardig - haar in staat stelt topsport te bedrijven.

Het was zomaar een ideetje. ,,Het lijkt mij wel leuk om haar in vol ornaat papier te laten prikken. Met haar degen. Zou ze daarvoor te porren zijn?''
Ze zei ja. En Spaarnelanden deed, met hulp van papierinzamelaar Brantjes, enthousiast mee.. Heel sportief!





Bijgaande foto's maakte ik louter als kiekjes met mn mobieltje terwijl United Photos-fotograaf Paul Vreeker voor het echie bezig was. Zie ook hier.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gave foto's zeg. Bizar en viel goed op in de krant....
Leuke prikactie!

Ook ontzettend mooie foto's van al je reisbestemmingen, wauw, zit wel in je, fotograferen!
Leuk om te zien!
Krijg meteen de kriebels om weg te gaan, even wat anders zien dan de Haarlemse brand, bruggen en wegopbrekingen :-).

Goed weekend!
Kus Bloem.

kix zei

Ik dacht dat Sonja via Defensie als epeiste werd gesponsord...
wel grappige foto's ik zal ze doorlinken naar mijn oude schermclubje (Pallos Utrecht)!
xKix